Frontman Satyricon byl hospitalizován kvůli nádoru na mozku

06.10.2015 14:28 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Norská formace Satyricon se docela nedávno pustila do příprav nové desky. Bohužel, skládání a nahrávání zkřížily zdravotní komplikace jednoho ze členů populárního blackmetalového dua, frontmana Satyra. Tomu se v posledních dnech udělalo velice zle a následná hospitalizace odhalila tumor na mozku.

"Zhruba před osmi dny mi začalo být velice špatně. Byl jsem rychle převezen do nemocnice, kde doktoři provedli vyšetření a různé skeny. Snímky odhalily v mé hlavě černého pasažéra. Pravděpodobně se jedná o benigní nádor. Můžu s tím žít tak dlouho, dokud neporoste. Odstranění je velice komplikované a je možné ho provést jen tehdy, pokud doroste do rozměrů, které by mě ohrozily na životě," napsal Sigurd "Satyr" Wongraven na svém Instagramu.

Lídr Satyricon dále uvedl: "Každý z nás dostane do života karty, se kterými musí hrát. A tohle je jedna z těch mých. Je spousta lidí na světě, kteří se musí umět vypořádat s daleko horšími věcmi, než teď řeším já. Nelituju se. Mám skvělou rodinu, spoustu přátel, Satyricon, svou vlastní řadu vín Wongraven Wines a dostává se mi podpory lidí z celého světa. Další dva týdny strávím regenerací a pokusím se opět nabrat ztracenou sílu a pak se zase vrhnu do psaní nové hudby pro Satyricon. Tím to zdaleka nekončí - chci nadále rozšiřovat portfolio Wongraven Wines."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY