Pražský koncert Marina And The Diamonds se pro velký zájem přesouvá do Incheba Arény

03.09.2015 13:01 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak je již všeobecně známo, jedenáctý prosincový den dorazí do Prahy v rámci aktuálního turné k desce "FROOT" Marina And The Diamonds. Pokud jste byli smutni z toho, že jste si nestihli na již vyprodaný koncert koupit lístek, máte nyní druhou šanci. Ne, že by zpěvačka přidala další koncert, ale vzhledem k velkému zájmu se plánovaná show v rámci jejího Neon Nature Tour přesouvá do větších prostor.

Marina And The Diamonds je jednou z hvězd, s kterou Lucerna Music Bar oslaví v následujících měsících dvacet let své existence celkem dvacítkou koncertů. Tento záměr dle slov pořadatelů i nadále platí, jen se show 11. prosince uskuteční v pražské Incheba Areně. Tím bude zároveň možné posunout konec koncertu na pozdější dobu, neb v Lucerna Music Baru byl (z důvodu diskotéky v Lucerně) plánován již na 21:30 hod.

Podle slov pořadatelů zakoupeny vstupenky zůstávají v platnosti a ti, kteří lístek ještě nemají, mohou tak v poklidu učinit v síti Ticketportal. Informace o změně místa konání vyvolala na sociálních sítích velkou vlnu nevole, pořadatelé však slibují, že prostory budou maximálně uzpůsobeny původnímu záměru vystoupení. Proto bude kapacita Incheba Arény oproti ostatním koncertům snížena o tisíc lidí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY