Enter Shikari připravili pro fanoušky remixové album

21.08.2015 08:29 - Petra Hubáčková | foto: redbrick.de

Britská rocková formace Enter Shikari se naposledy připomněla na začátku letošního roku a co nevidět na sebe upozorní další deskou. Na lednovou a dlouho očekávanou nahrávku "The Mindsweep" ale bude novinkou odkazovat , a to nejen svým názvem "The Mindsweep Hospitalised". Deska totiž bude plná remixů a na pultech se objeví 2. listopadu.

Počin, na kterém kapela spolupracovala s drum&bass labelem Hospital Records, přinese remixy všech novinkových písní. Nové verze přitom obstarali odborníci jako Metrik, Danny Byrd, London Elektricity či Keeno. Sám frontman Rou Reynolds k nahrávce dodává: "Vždy jsme dbali na to, aby i béčkové skladby měly určitou váhu. Ještě když bylo 'Mindsweep' v plenkách, jsme se rozhodli, že takovou remixovou záležitost vydáme. Je to totiž velice rozmanitá nahrávka a skvělý materiál pro další zpracování." Ochutnávku z výsledku v podobě remixu skladby "Anaesthetist" najdete pod článkem.

Tracklist alba "The Mindsweep Hospitalised" je následující: The Appeal & The Mindsweep I (Metrik remix), The One True Colour (Keeno remix), Anaesthetist (Reso remix), The Last Garrison (S.P.Y remix), Never Let Go Of The Microscope (Etherwood remix), Myopia (Bop remix), Torn Apart (Hugh Hardie remix), Interlude (The Erised remix), The Bank Of England (Lynx remix), There's A Price On Your Head (Danny Byrd remix), Dear Future Historians (London Elektricity remix), The Appeal & The Mindsweep II (Krakota remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY