Udo Dirkschneider se na dalším turné rozloučí se skladbami Accept

07.08.2015 10:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ačkoliv se o slavném metalovém zpěvákovi Udu Dirkschneiderovi mluvilo v poslední době jen v souvislosti s jeho kapelou U.D.O., součástí jeho kariéry je také známá německá metalová formace Accept. Právě tvorbě této kapely chce zasvětit své chystané turné, které plánuje na příští rok.

Během plánovaných koncertů v rámci zmiňovaného turné, kde zpěvák vystoupí pod svým vlastním jménem (nikoliv pod značkou U.D.O.), návštěvníci uslyší pouze ty skladby, které vznikly během působení Uda v Accept. Ostatně písně jako "Balls To The Wall" nebo "Princess Of The Dawn" jste určitě slyšeli i na některém z mnoha odehraných koncertů U.D.O. v rámci České republiky.

Po tomto rozlučkovém turné vyřadí zpěvák písně z éry Accept ze svého koncertního playlistu už nadobro. "I když si zpívání těchto písní užívám a pořád mně a mému hlasovému rejstříku neskutečně sedí, je pomalu na čase jednu kapitolu uzavřít. Rád bych jim tedy vzdal svůj poslední hold a naposledy je všechny předvedl naživo," dodal dvaašedesátiletý zpěvák.

U.D.O. se u nás zastaví na těchto zastávkách: 27. března v Praze, MeetFactory, 26. března ve Zlíně, Masters Of Rock Café a 25. března v Ostravě, klub Garage. Vstupenky za cenu 650 Kč platnou do 1. listopadu si zakupte na www.mastersofrock.cz nebo v obvyklých předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY