Hey Violet se představují vypalovačkou "I Can Feel It"

02.08.2015 11:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slyšeli jste o kapele Hey Violet? Asi ještě ne. Jde o tři holky a jednoho kluka z Los Angeles, které svedla dohromady chuť k hudbě. Vůdčí osobností je baskytaristka Rena Lovelis a tak trochu i její sestra Nia, hráčka na bicí. Ty někdy během střední školy potkaly kytaristu Caseyho Moreta a Mirandu Miller, jež krom kláves ovládá také kytaru. Podle amerických médií jde o novou senzaci a za vším stojí 5 Seconds Of Summer.

Ti totiž před časem založili vlastní label Hi Or Hey Records, který dává šanci se prosadit neznámým tvářím. Hey Violet jsou jeho první kořistí, a tak si je kluci hned vybrali na nadcházející turné jakožto předskokany. Ve správný okamžik tak do rádiového éteru přichází píseň "I Can Feel It".

Kapela se netají tím, že za vzory považuje například No Doubt nebo Avril Lavigne, a tomu odpovídá i její produkce. Jde o nenásilný a vcelku nenáročný pop-rock s chytlavým refrénem, jenž si zcela určitě najde publikum. Klip koresponduje nejen s hudbou, ale hlavně s věkem členů kapely; mladí si hrají. Jezdí v nákupních koších, stříkají po sobě pěnou ze spreje a dělají bordel. Na debut to asi stačí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY