Novinky Deadmau5 se dočkáme zkraje příštího roku

27.07.2015 14:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kdybychom začali psát o Joelu Thomasovi Zimmermanovi, asi vás jen stěží napadne, že je řeč o Deadmau5. Houseový myšák má v plánu vydat v příštím roce novou desku - tedy po plánované "zimní hibernaci".

Deadmau5 navíc nyní dostavuje své nahrávací studio, kde má vzniknout i nástupce "While (1<2)" z roku 2014. Ti z vás, kteří sledují čtyřiatřicetiletého umělce na sociálních sítích, jako je třeba Instagram, jste jistě postřehli záplavu fotek, která se na jeho účtu objevila. Joel se ani netají tím, že od listopadu loňského roku se práce na novince nikam neposunuly. Jakmile ale bude studio hotové, chce s přípravami poskočit mílovými kroky. "Do konce ledna bude hotovo," slibuje fanouškům.

Že se jeho příznivci nemohou nové hudební nálože dočkat, Deadmau5 velice dobře ví. Během uplynulých měsíců měl ale docela dost práce s živými vystoupeními - má za sebou show v Rusku a má se objevit i na festivalech v Japonsku a v Jižní Korei. Ve svém setu na populárním festivalu Glastonbury navíc představil divákům lasery a prostornou klec, která má v jeho nové stage show své právoplatné místo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY