Pátý Gram Bazaar se naplaví v sobotu 20. června

02.06.2015 17:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Páté pokračování Gram Bazaaru pořádá magazín Full Moon opět ve spolupráci s populárním Bajkazylem na pražské Náplavce. Letní edice vinylové burzy a výměnného bazaru pro všechny fanoušky gramodesek, record shopy a labely se uskuteční v sobotu 20. června od 14:00. Mezi elpíčky vystoupí skupiny The Maggie’s Marshmallows, Smuteční slavnost a Jested, vítěz letošní soutěže 1Band2Play, po desáté večerní zakončí akci jedním ze svých pověstných setů Creepy Crawlers Dj’s.

Gram Bazaar plakát
© facebook interpreta
A jako vždy: Gram Bazaar není akcí jen pro obchodníky, výrobce a profesionály, naopak. Hlavní zásadou je, že se jí může účastnit každý. Protože každý má doma několik desek, které by někomu jinému udělaly mnohem větší radost. Přijďte je prodat, koupit nebo vyměnit! Účast na pátém Gram Bazaaru přislíbily tyto obchody a labely: Damage Done, Day After, Happy Feet, Indies, Magick Disk Musick, Malarie, Minority Records, Musictown, Phono.cz, Piper Records, Polí pět, Rekomando, Starcastic. Speciální nabídky a slevy jsou už tradicí.

Vstup na letní vydání Gram Bazaaru na Náplavce je zdarma. Pro závazné přihlášení obchodu nebo labelu pište Michalovi na michal@fullmoonmagazine.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY