Ruský DJ a producent Bobina vydal své šesté album

28.04.2015 17:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Za projektem Bobina stojí třiatřicetiletý ruský DJ a producent Dmitry Almazov. Ten se hudbě profesionálně věnuje již více než dvanáct let, během nichž se stal aktuálně nejlepším ruským exportním zbožím v trancové hudbě. V těchto dnech uvádí na trh své nové autorské album.

Dmitryho diskografie je taktéž velmi pestrá. Doposud vyplodil více než pětadvacet singlů, zhruba stejné množství oficiálních remixů a pět autorských desek. Tu šestou vydal digitálně dvacátý dubnový den, o týden později se začala prodávat i fyzicky. Pojmenoval ji "Uplifting" a na rozdíl od těch předchozích se tentokrát jedná o DJský set.

Mezi třinácti položkami najdeme novinky z produkce Bobiny nejen v původních verzích, ale v mnoha případech i v exkluzivních remixech, o které se postarali například Aly & Fila, Sean Tyas, RAM nebo Photographer. Také vokály v jednotlivých písních přispěli ti nejpovolanější v oblasti trance - Betsie Larkin, Susana či Christian Burns.

Jak již bylo zmíněno, deska “Uplifting" je k mání jak digitálně, tak i v pěkném digipacku. Čeští fanoušci trance však opět musí nakupovat v zahraničí, u nás se album nedostane do prodeje ani v distribuci. Pokud byste novinku chtěli, nejlépe ji seženete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY