Say Lou Lou vás zvou do svých snů. "Nothing But A Heartbeat" je krásná ukázka moderního synthpopu

09.02.2015 11:42 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Miranda a Electra Kilbey aka duo Say Lou Lou právě dokončují své první album a na sérii vynikajících singlů navazují další povedenou ochutnávkou. "Nothing But A Heartbeat" je milá synthpopová skladba, která žebříčky pravděpodobně nezboří, ale milovníci žánru si díky ní rádi v kalendářích zakroužkují šestý dubnový den, kdy debut "Lucid Dreaming" dorazí do obchodů. A že je se na co těšit.

Dvě sympatické Švédky žijící v Austrálii se dostaly do výběru loňského ročníku BBC Sound Of, což v ledasčem svědčí o jejich přednostech. Všechny jejich songy mají krásně stavěné melodie a zasněnou náladu, a tudíž je volba názvu jejich chystané desky více než příhodná. Níže nabízená novinka sice není druhý "Julian", který zatím patří mezi to nejlepší, co sesterský tandem dosud vypustil, ale i tak se jí nedá upřít péče a nadhled, jakým se vyznačují všechny jejich písničky. Něčím může vzdáleně připomínat Tove Lo či elementárně CHVRCHES. A to je rozhodně dobrá vizitka. Sedm z deseti.

Pro úplnost přikládáme tracklist plánované prvotiny: Everything We Touch, Glitter, Games For Girls x Lindstrom, Julian, Angels (Above Me), Peppermint, Beloved, Hard For A Man, Wilder Than The Wind, Nothing But A Heartbeat, Skylights.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY