Shakira a Gerard Piqué mají druhého syna

30.01.2015 16:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sasha Piqué Mebarak - to je jméno druhého syna kolumbijské popové hvězdy Shakiry a jejího španělského partnera, fotbalisty Gerarda Piqué. Slavný pár rozšířil své potomstvo ve čtvrtek 29. ledna ve večerních hodinách.

"Jméno Sasha má řecký a ruský původ a znamená 'obránce lidstva' a 'bojovník'," napsala zpěvačka na svůj oficiální facebookový profil spolu s touto radostnou novinou. Doma už na bratra čeká dvouletý syn Milan.

Mezeru mezi oběma požehnanými stavy přitom Shakira vyplnila sice poměrně krátkým, ale o to úspěšnějším návratem na hudební scénu. Svou bezejmennou studiovku vydala loni v březnu a vzešly z ní hity jako "Can't Remember To Forget You" či hymna fotbalového mistrovství světa "Dare (La La La)", jejichž videoklipy patřily loni na YouTube k těm nejsledovanějším. V létě 2014 se sedmatřicetiletá Kolumbijka stala první osobou, které na Facebooku fandí více než sto milionů příznivců.

Na závěr ještě dodejme, že deska "Shakira" se umístila i v našem čtyřicetimístném žebříčku nejlepších alb loňského roku. Další řadový počin může podle zahraničních médií přijít dřív, než se zdá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY