Passion Pit ohlásili vydání třetí studiovky

04.02.2015 18:41 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Předposlední lednový den se na oficiálním YouTube kanálu amerických indietroniků Passion Pit objevilo tohle dvanáctisekundové video:

Zároveň s tím byly oficiální stránky passionpitmusic.com automatický přesměrovány na kindredthealbum.com. Obojí značí následující: kapela letos vydá svou třetí řadovou desku. Bude se jmenovat "Kindred" a vyjde někdy v průběhu letošního dubna.

Další informace týkající se nástupce tři roky staré kolekce "Gossamer" jsou prozatím poměrně kusé a jsou součástí hry, kterou parta kolem Michaela Angelakose hraje se svými fanoušky na sociálních sítích. Na Facebook třeba umístila tenhle obrázek:

-

Ten podle našich zahraničních kolegů odkazuje k titulní skladbě, která by na albu měla mít pořadové číslo čtyři a její délka by měla být 3:52. Fanoušci šifer, a morseovky zvláště, si pak můžou vychutnat část textu budoucího hitu formace.

Angelakos loni mimochodem vypustil sólovou skladbu (respektive její demo) "Somewhere", která měla pravděpodobně ohlásit dávku jeho vlastní tvorby, zůstalo ale zatím jen u ní. Poslechněte si ji níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY