shop.musicserver.cz
Nové desky pro 16. týden

Nové desky pro 16. týden

Vydáno: 19.04.2015 14:07 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hudební novinky poloviny dubna poměrně překvapivě vedou dva domácí tituly vážné hudby - Pavel Haas Quartet se Smetanou a houslista Josef Špaček. Jim bude konkurovat americká bluesmanka Beth Hart, rappeři Yelawolf a Drake, či syntpopoví Passion Pit. Rockery potěší společné dílo Micheale Kiskeho a Amandy Somerville, něžné duše dají zase přednost debutu zpěvačky Sharon Kovacs.

Pokud se v pondělí 20. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Pavel Haas Quartet - Bedřich Smetana: Smyčcové kvartety (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Pavel Haas Quartet - Smetana
Pavel Haas Quartet patří v současnosti k nejslavnějším a nejúspěšnějším českým muzikantům ve světě. V loňském roce si šli již potřetí pro prestižní Gramophone Award označovanou coby Oscaři klasické hudby. Cenu, která je vyhlašovaná britským měsíčníkem Gramophone, si odnesli v kategorii komorní hudby za nahrávku díla Franze Schuberta. Nyní se ale opět hlásí o pozornost s novým albem, kdy po kvartetním Janáčkovi a vavříny ověnčeném Dvořákovi vložili všechny své síly do služeb hudby Bedřicha Smetany. Jakkoli je jeho komorní tvorba velmi skromná a obsahuje pouze pět děl, každé z nich patří k základním kamenům české komorní hudby. Pavel Haas Quartet si vybral pro toto album "Smyčcový kvartet č. 1 - Z mého života" a "Smyčcový kvartet č. 2", které Smetana napsal v závěru života, postižen hluchotou a oba jsou jeho velmi silnou osobní autobiografickou výpovědí. "Z mého života" je programní kvartet, úmyslně napsaný pro čtyři nástroje, které v přátelském úzkém kruhu mají hovořit mezi sebou. "Kvartet č. 2" svou nekonvenčností kompozičního řešení, jež u Smetanových současníků budila rozpaky, jakoby už patřil do dvacátého století. Jakým způsobem tyto nadčasové Smetanovy nahrávky převedl do jednadvacátého století Pavel Haas Quartet, zjistíte prostřednictvím alba "Smetana". Ochutnávat můžete již nyní na Supraphonline.cz.


Kovacs - Shades Of Black (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / jazz

Kovacs - Shades Of Black
Holandská zpěvačka Sharon Kovacs vystupuje pod jednoduchým uměleckým jménem Kovacs. Svým projevem připomíná fenomenální Adele a není divu, že je od roku 2014, kdy na sebe strhla pozornost, pod detailním drobnohledem. Tehdy totiž vydala čtyřpísňové EP "My Love", které nyní následují plnohodnotný debut "Shades Of Black". Na fanoušky čeká dvanáct skladeb na pomezí populární hudby, jazzu a soulu. Přesvědčte se ostatně sami a poslechněte si ukázku na stránkách JPC.de. Jistě nám dáte za pravdu, že se jedná o jeden z velkých počinů roku 2015!


Tip týdne

Beth Hart - Better Than Home (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / jazz / rock

Beth Hart - Better Than Home
Americká blues rocková písničkářka a multiinstrumentalistka Beth Hart natočila v loňském roce společné album s Joem Bonamassou, které dostalo název "SeeSaw". Povedlo se natolik, že si vysloužilo nominaci na Grammy. Nyní se Beth Hart opět vrací ke své vlastní kariéře a vydává album "Better Than Home". Po třech nahrávkách s Kevinem Shirleym si pro jedenáct písniček vybrala novou producentskou dvojici - Rob Mathes a Michael Stevens, s nimiž spolupracovala již na poctě Buddy Guyovi. Společnými silami nahrávku nasměrovali na pomezí blues, rocku, jazzu a nechybí ani fragmenty soulu. Jaký je výsledný zvuk zjistíte například díky traileru alba na YouTube.com. Ti šťastnější z vás, kteří si včas koupili lístky na její pražský, beznadějně vyprodaný koncert, si pak některé písničky budou moct vychutnat i naživo.


Kiske / Somerville - City Of Heroes (Mystic Production) + deluxe
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Kiske / Somerville - City Of Heroes
Zpěvák Michael Kiske se po delší době opět těší velké slávě a oblibě. Se svým sólovým projektem Unisonic sklízí velký úspěch a podobně má našlápnuto i s deskou "City Of Heroes", na které spolupracoval se zpěvačkou Amandou Somerville. Tu si dříve jako hosta pozval do svého projektu Avantasia i Tobias Sammet. Duo Kiske/Somerville se dalo opět dohromady po pěti letech, kdy v roce 2010 vyšel jejich eponymní debut. Na jejich aktuální novince si ale zahostoval také třeba ještě Mat Sinner, známý z Primal Fear. Posluchači se mohou těšit na dvanáct písní a hned několik variací alba, včetně klasické verze, vinylu i luxusní edice. Ukázky všech skladeb najdete na japonských stránkách obchodu Amazon.


Passion Pit - Kindred (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synthpop / alternativní taneční pop

Passion Pit - Kindred
Americká synth-popová kapela Passion Pit zabodovala výrazně u fanoušků poprvé v roce 2012 se svým singlem "Take A Walk" a úspěšně si vedla i následná deska "Gossamer". Nyní se bude snažit na tento úspěch navázat s třetím studiovým albem "Kindred", které již v únoru předznamenala dvojice singlů "Lifted Up (1985)" a "Where The Sky Hangs". Ačkoli zatím žádný průlomový úspěch nezaznamenal ani jeden z nich, album jako takové je vesměs kladně hodnocené. Všech deset skladeb na novince má na svědomí pochopitelně sám Michael Angelakos, který bývá někde označovaný jako jediný člen kapely. Nicméně v newyorském studiu ho doplnili ještě Jeff Apruzzese a Chris Hartz a produkce se spolu s ním ujali i jeho dlouholetí spolupracovníci Chris Zane, Alex Aldi a Benny Blanco. Pokud budete chtít poznat "Kindred" blíž, mají Passion Pit pro vás připravený speciální web.


Joywave - How Do You Feel Now? (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Joywave - How Do You Feel Now?
Americká indie rocková formace Joywave funguje na hudební scéně od roku 2010 a doposud se nejvíce proslavila spoluprací na hudebním projektu Big Data "Dangerous", který třeba v žebříčku Billboardu "Alternative Songs" dosáhl na samý vrchol. Po třech letech od vydání debutu "Koda Vista" se kapela hlásí i slovo s "How Do You Feel Now". Deska obsahuje jedenáct kousků, přičemž v jednom z nich - skladbě "Tongues" - si zahostovali také KOPPS. Na oficiálním Vevo kanálu kapely najdete k poslechu několik kousků v čele s kouskem "Destruction".


Josef Špaček - Dvořák, Suk, Janáček: Houslové koncerty (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Josef Špaček - Dvořák, Suk, Janáček: Houslové koncerty
Osmadvacetiletý houslista Josef Špaček, laureát bedlivě sledované Soutěže královny Alžběty, je už několik let koncertním mistrem České filharmonie. Po předloňském komorním debutu, který byl věnovaný skladbám Leoše Janáčka, Bedřicha Smetany a Sergeje Prokofjeva, se při svém orchestrálním debutu orientoval už čistě na české autory. Jak název "Dvořák, Suk, Janáček: Houslové koncerty" sám napovídá, zůstal věrný Leoši Janáčkovi, od kterého tentokrát zvolil "Putování dušičky" z poslední opery "Z mrtvého domu", a k ní přidal "Fantasii g moll" Josefa Suka a především známý "Koncert pro housle a orchestr a moll, op. 53, B 108" od Antonína Dvořáka. Všechny tyto koncerty natočil živě se svou Českou filharmonií a jejím šéfdirigentem Jiřím Bělohlávkem. Na jeho webu najdete rozhovor k desce, zatímco ukázky můžete poslouchat na Supraphonline.cz.


FM - Heroes & Villains (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

FM - Heroes & Villains
Legendární ostrovní rocková formace FM se vrací na hudební scénu! Po dvouleté pauze uvádí desku "Heroes & Villains" - vůbec první dílo, které vydávají po podepsání kontraktu s vydavatelstvím Frontiers Music Srl. Fanoušci se mohou těšit na rockovou klasiku, na kterou jsou u kapely zvyklí: Skvělé skladatelské obraty a brilantní muzikantské projevy v čele s neuvěřitelným vokálem Stevea Overlanda. Muzikanti si desku navíc sami produkovali a za svým dílem si stojí do poslední tečky. Nahrávání probíhalo ve studiích Tremolo Studios a následný mix pak ve slavných prostorách studií Abbey Road Studios. EPK k novince najdete tady.


Drake - If You're Reading This It's Too Late (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Drake - If You're Reading This It's Too Late
Kanadský rapper Drake překvapil nečekaným vydáním svého alba "If You're Reading This It's Too Late" nejen své fanoušky, ale i vydavatelství. Než totiž stačilo nalisovat CD, uplynuly od digitálního vydání dva měsíce. Všichni původně očekávali ohlášenou desku "Views From The 6", ale tu nakonec předběhla zmíněná novinka. Ačkoli se spekulovalo o tom, zda se nejedná pouze o naplnění smlouvy se stávajícím vydavatelstvím, sám rapper nic neošidil. Na albu najdete celkem sedmnáct stop včetně jednoho skrytého bonusu, pod kterými jsou podepsaní především producenti Boi-1da, Vinylz, Noah "40" Shebib a PartyNextDoor, který se s Drakem postavil i za mikrofon. Dalšími hosty jsou pak Travi$ Scott a Lil Wayne a mezi použitými samply navíc najdete i písničky Ginuwine, Ciary, The Roots a dalších. Zbývá pouze dodat, že nahrávku, která patří k aktuálně nejúspěšnějším ve Spojených státech, uvedl singl "Jungle", jehož videoklip najdete na Vimeo.com.


A Life Divided - Human (Mystic Production) + box
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / synth rock

A Life Divided - Human
Německá synth rocková formace A Life Divided připravila pro své posluchače novinkové album "Human". Nástupci dva roky starého díla "The Great Escape" předcházel singl "Inside Me", ke kterému vzniklo i video. Na to se můžete podívat na YouTube.com. V pořadí pátá studiovka přináší ještě dalších deset kousků a bude k dostání v několika mutacích. Jednou z nich je i našlapaný box, který obsahuje dvě bonuové skladby navíc a také reklamní předměty, jako jsou placky a samolepky. Unikátní je samozřejmě samotné balení - tedy samotný ten box.


Yelawolf - Love Story (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / country rap

Yelawolf - Love Story
Americký rapper Yelawolf si dal s druhým albem pořádně na čas. Na druhou stranu od roku 2011, kdy vydal debut "Radioactive", rozhodně nezahálel a nabídl svým příznivcům společné EP s Edem Sheeranem, nebo mixtape "Trunk Muzik Returns". Nyní se tedy vrací s albem "Love Story", které nahrával ve městě spojovaném s jiným druhem hudby, než s hip hopem. Novinka vznikla v Nashvillu a nakonec se na desku dostalo i něco málo country, jak koneckonců uslyšíte z prvního singlu "American You". Finální mix nicméně proběhl už v Detroitu pod dohledem Eminema, který album spoluprodukoval a do jedné ze skladeb pak přidal i svůj rap. Tím hlavním producentem pak byl především WillPower, ke kterému se občas přidal ještě Malay, Bones Owens a Luis Resto. Výsledkem je celkem osmnáct skladeb, z nichž pár uslyšíte na Yealwolfově VEVU.


Různí - Eurovision Song Contest: Vienna 2015 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / europop

Různí - Eurovision Song Contest: Vienna 2015
Zhruba měsíc zbývá do startu Eurovision Song Contest 2015, kde se utká hned čtyřicet soutěžících ze stejného počtu zemí. Letos Evropa navíc poprvé přivítá hosta mimo evropské území, kterým je Austrálie. Po loňském vítězství Conchity Wurst se pořádání ujalo Rakousko a po pěti letech se vedle Kypru a Srbska vrátila do soutěže i Česká republika, která vysílá do Vídně tandem Marta Jandová - Václav 'Noid' Bárta. I jejich písnička "Hope Never Dies" se pak objeví na oficiálním CD "Eurovision Song Contest: Vienna 2015", které na dvou discích představuje všech čtyřicet soutěžních písniček. Mezi spíše neznámými interprety narazíte pouze na tři známější jména - australské Guy Sebastian, italské Il Volo a řeckou vítězku tamního Hlasu Marii Elenu Kyriakou. Videoklipy všech písniček najdete už dnes na speciálním YouTube.com kanálu.


Vladimír Václavek - Barvy radugy (polí5, distribuce Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativa

Vladimír Václavek - Barvy radugy
Klasik české alternativní hudby Vladimír Václavek se po albech, na kterých spolupracoval například s Ivou Bittovou nebo Milošem Dvořáčkem opět vrací k sólové tvorbě. Desítka písní s autorskými texty, mezi nimiž najdete ale jeden od Jana Hrušky, dostala název "Barvy radugy" a vznikala ve vlastním novém studiu Vladimíra Václavka. Zcela osamocený v něm ale nezůstal a přizval si k sobě několik hostů, jako například Oskara Töröka na trubku nebo zpěvačku Kateřinu Černou. O nastering se postaral Ondřej Ježek ve studiu Jámor. První ohlasy slibují pestré aranže obohacené o větší šíři melodických postupů, které mohou mírně evokovat album "Bílé Inferno" natočené před dvaceti lety s Ivou Bittovou. Zda tomu tak opravdu je, můžete zkoumat prozatím ze tří ukázek na Václavkově webu.


Frank Sinatra - Ultimate Sinatra (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: swing / tradiční pop

Frank Sinatra - Ultimate Sinatra
Fanoušci Franka Sinatry budou letos slavit mimořádné výročí. Právě letos by se tento americký zpěvák dožil sto let. Není tedy divu, že s oslavami se začíná dlouho před tím, než v prosinci, kdy se Sinatra narodil, vypukne velká show spojená s řadou dalších doprovodných akcí po celém světě. Tím prvním připomenutím je kolekce "Ultimate Sinatra", jejíž složení bude odvislé od toho, jakou verzi koupíte. Základní CD verze nabídne pětadvacet těch nejpodstatnějších hitů včetně dosud nevydané "Just In Time". Vedle digitální a o jednu skladbu bohatší edice bude k sehnání i verze na dvou LP a především deluxe edice hned se čtyřmi CD, na které producenti sesypali příznačnou stovku Sinatrových písniček. Kompletní složení a více informací o "Ultimate Sinatra" se dozvíte na jeho oficiálních stránkách.


Dále vychází:

Abba - Abba/Dvd Deluxe (Universal)
Abiotic - Casuistry (Mystic Production)
Alkehol - Platinum Collection (Warner Music)
Joseph Haydn - La Cration (Warner Music)
Kyung-Wha Chung - The Complete Warner Recordings (Warner Music)
Lucifer's Friend - Awakening (Bertus)
Peterik / Scherer - Risk Everything (Mystic Production)
Rob Black - Genuine Article (Warner Music)
Rush - A Farewell To Kings/Audio (BluRay) (Universal)
Různí - The Best Ever (90S Dance) (Warner Music)
Snarky Puppy, Metropole Or - Sylva/Dvd (Universal)
Talon - Fourplay (Bertus)
Tangent - A Spark In The Aether/Spec (Universal)
Tribulation - The Children Of The Night (Universal)
Tribulation - The Children Of.../Special (Universal)

Vychází na vinylu:
A-ha - Take On Me (Warner Music)
Air - Playground Love (Warner Music)
At The Gates - Gardens Of Grief (Bertus)
Avicii - The Day/Nights (Bertus)
Bee Gees - Extended (Warner Music)
Beth Hart - Better Than Home (Mystic Production)
Blue Mountain Eagle - Blue Mountain Eagle (Warner Music)
Built To Spell - Untethered Moon (Warner Music)
Carcass - Choice Cuts (Bertus)
David Bowie - Changes (Warner Music)
David Bowie - Kingdom Come (Warner Music)
Death Cab For Cutie - Bad Reputation (Warner Music)
Deep Purple - Speed King/Black Night (Warner Music)
Deep Purple - The Book Of Taliesyn (Warner Music)
Doors - Strange Days (Warner Music)
Dresden Dolls - The Virginia Monologues (Warner Music)
Echosmith - Acoustic Dreams (Warner Music)
Flaming Lips - Bad Days (Warner Music)
Flaming Lips - Brainville (Warner Music)
Flaming Lips - This Here Giraffe (Warner Music)
FM - Heroes & Villains (Mystic Production)
Gov'T Mule - Stoned Side Of The Mule (Mystic Production)
Grateful Dead - Wake Up To Find Out (Nassau Coliseum 29.3.1990) (Warner Music)
Hanoi Rocks - Two Steps From The Move (Collector'S Edition) (Mystic Production)
Hawkwind - Hawkwind (Warner Music)
Hollywood Undead - Day Of The Dead (Universal)
Jaco Pastorius - The Warner Bros. Years (Warner Music)
Jethro Tull - Live At Carnegie Hall 1970 (Warner Music)
Joe Bonamassa - Record Store Day (Exclusive Pressing) (Mystic Production)
Kiske / Somerville - City Of Heroes (Mystic Production)
Kovacs - Shades Of Black (Warner Music)
Otis Redding - Otis Blue (Otis Redding Sings Soul) (Warner Music)
Passion Pit - Kindred (Sony Music)
Replacements - Replacements EP (Warner Music)
Ride - Ox4 (Best Of Ride) (Warner Music)
Robert Plant - More Roar (Warner Music)
Rush - A Farewell To Kings (Universal)
Session '64!! - Session '64!! (Warner Music)
Steve Reich - Music For 18 Musicians (Warner Music)
Syd Barrett - Dark Globe (Warner Music)
Tangent - A Spark In The Aether (Universal)
The 101'Ers - Elgin Avenue Breakdown (Revisited) (Warner Music)
The Saints - Eternally Yours (Warner Music)
Tribulation - The Children Of The Night (Universal)

Reedice:
Accept - Objection Overruled (Bertus)
Riverdogs - Riverdogs (Collector'S Edition) (Bertus)
The Replacements - The Complete Studio Albums 1981-1990 (Warner Music)

NÁZORY
  • DESKU SYNATRI BYCH SI I KOUPILA (Jarka, 19.04.2015 22:17) Reagovat

    A KAZDEMU JI DOPORUCUJI. V AMERICE JE STEJNE SLAVNY A BEZ KONKURENCE JAKO U NAS LUCKA BILA

  • A na Toma Delonga ste nejako zabudli...20.4 vydal ... (dave, 22.04.2015 20:24) Reagovat

    A na Toma Delonga ste nejako zabudli...20.4 vydal svoj prvý solový demo album...a

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- V Praze už v sobotu zahraje Sari Schorr, jedna z nejlepších blues-rockových zpěvaček současnosti (06.03.2024 15:49)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Audio: Bluesman Walter Trout se v nadějeplném duetu "Broken" setkává s Beth Hart (29.01.2024 11:36)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Billie Eilish Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu