Vojta Kotek natočil k písni "Sněhulák" Michala Hrůzy krásný vánoční klip

15.12.2014 09:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Po letním napadení, kvůli kterému strávil Michal Hrůza s vážným poraněním mozku několik týdnů v nemocnici, se zpěvák konečně vrací do aktivního života a pomalu začíná cvičit s kapelou. Kromě toho ale nezapomíná ani na propagační aktivity kolem aktuální desky "Den". Z ní právě poslal do rádií již čtvrtý singl "Svěhulák", který se krátce poté může pyšnit i vizuálem. O něj se postaral (nejen) herec Vojta Kotek.

Jak Hrůza nedávno uvedl, k napsání písně "Sněhulák" ho inspirovala jeho dcera. Vznikla totiž na motivy obrázku, který nakreslila. Zasněžený klip si na bedra vzal již zmiňovaný Kotek, jenž se spojil s producentem Danielem Strejcem. A prostor dostala i další známá jména. Pozorní si všimnou hodného dědečka (herce Stanislava Zindulky), hlavní postavu si zahrála herečka Anna Linhartová (aka dcera Jitky Asterové) a ve videu se objeví i jeho režisér.

Anna v klipu hraje dívku, do které se zamiluje sněhulák stojící pod jejím oknem. Ten touží být v blízkosti své vyvolené a chystá se ji navštívit i přesto, že si uvědomuje, že teplo v jejím bytě může znamenat jeho smrt. Popis může znít až pohádkově a vězte, že i ztvárnění má takovou atmosféru. Autoři natáčením strávili dva dny a celé se to odehrávalo na Malostranském náměstí, a to v prostorách téměř opuštěného pavlačového domu.

Výsledek je opravdu nádherný. Kotek téma zpracoval velmi křehce, každý záběr je velmi důmyslně vybrán a již vůbec není třeba zmiňovat, že song "Sněhulák" se po hudební stránce opravdu hodně povedl. Skvělá práce!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY