Třetí album ještě před druhým? Kytaroví Peace odhalili plány do budoucna

09.10.2014 09:48 - Simona Knotková | foto: facebook.com/peaceforeverever

Dobrou čtvrtinu songů z tracklistu pokračovatele úspěšného debutu Peace už známe. Mladí Britové chtějí jít se svou podnikavostí ale ještě dál. Už teď svým příznivcům slibují, že ještě než se druhý počin dostane do výrobny disků, ve studiu se budou dávno konat nahrávací sedánky k desce třetí.

Smělé plány zavánějící už lehce skladatelskou megalomanií vyjevil magazínu NME frontman Harrison Koisser. "Mám napsanou pořádnou kupu songů. Vlastně se chystáme začít natáčet třetí album, ještě předtím než bude venku druhé, což je fakt dost divné. Domácí úkol jsem nikdy ve svém životě neodevzdal včas," sdělil.

Třiadvacetiletý zpěvák a kytarista v jedné osobě také prozradil, jak by potenciální songy z třetí kolekce mohly znít: "Taky jsou divné. Jeden z nich je poctivý akustický song k táboráku. Když si na párty vezme kytaru někdo, kdo na ni neumí hrát."

Původním záměrem bylo dvojku vydat letos v říjnu. Novým datem by se nakonec měl stát dosud nekonkretizovaný den v lednu roku 2015. Na své vyzrazení čeká stále i titul novinky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY