Nové hvězdy evropského indie popu Intergalactic Lovers zahrají v pátek v Praze

02.10.2014 13:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Na mimořádně silnou tradici pozoruhodných belgických hudebníků jako šansoniér Jacques Brel, punková hvězda Plastic Bertrand, elektroničtí Front 242 či popoví Hooverphonic navazují nyní Intergalactic Lovers. V čele čtveřice stojí zpěvačka Lara Chedraoui, již kritika pro její vzhled i hlasový projev nejčastěji přirovnává k australské písničkářce PJ Harvey, Kanaďance Feist či zpěvačce Karen O z newyorských Yeah Yeah Yeahs.

Intergalactic Lovers existují již od roku 2008. O tři roky později vydali svoje první album "Greetings & Salutations", které si získalo jak kritiku, tak hudební fanoušky. Ti album poslali rovnou na první místo belgické prodejní hitparády. Nedávno čtveřice z belgického města Aaist vydala druhé album "Little Heavy Burdens". A na něm především snažili setřást zmíněné přirovnávání k PJ Harvey a pevněji zformovat vlastní zvuk. "Vždy, když slyším, že nás někdo přirovnává k PJ Harvey, mám z toho smíšené pocity. Její jazyk, hudební i textařský, je mnohem ostřejší než ten můj. Ještě se mám pořád co učit. Ale důležité je se vyvíjet. Myslím, že kdybychom se svojí první deskou byli spokojení, v podstatě už nemáme kam jít. Je důležité nebýt se sebou spokojený, bez toho člověk ničeho nedosáhne," říká zpěvačka Lara.

S novým albem "Little Heavy Burdens" Intergalactic Lovers vyrazili na evropské turné, v jehož rámci v pátek 3. října vystoupí i v pražském klubu La Loca Music Bar & Lounge. Vstupenku na koncert si můžete koupit v předstihu přes SMS Ticket za pouhých 99 Kč, na místě pak za 150 Kč. Dveře do klubu se otevřou v devatenáct hodin a koncert začne krátce po dvacáté hodině.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY