Staří dobří The Ting Tings jsou si v novince "Do It Again" jistí v kramflecích

21.09.2014 09:54 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Už to vypadalo, že The Ting Tings mají s brilantním, lehce daftpunkovským singlem "Wrong Club" zaděláno na pořádný hit a comeback, jak se patří, avšak chyba. Žhavý adept na zbourání britského singlového žebříčku bohužel propadl na celé čáře, a tak nezbývá dvojici nic jiného než se otřepat z fatálního neúspěchu a vyrazit do boje s novým singlem. Třetí desku "Super Critical" bude aktuálně propagovat novinka "Do It Again", která představuje Katie a Julesa v přesně takovém světle, v jakém se ukázali na fantastickém debutu "We Started Nothing".

Druhý singlový počin produkovaný Andym Taylorem stále koketuje s lechtivým disko/funky zvukem, se kterým nás formace seznámila již v případě zmíněného pilotu, nakažlivý kytarový riff ovšem dává také vzpomenout na albovou prvotinu, zejména na její titulní skladbu, v níž si manchesterské duo obratně pohrávalo se všemožnými hudebními instrumenty a svými chytlavými a snadno zapamatovatelnými melodiemi si získalo srdce mnoha posluchačů. A právě "Do It Again" na vše uvedené plynule navazuje.

Fresh a zároveň mírně oldschoolová záležitost vychází 22. září. Celého alba "Super Critical" se nakonec fanoušci dočkají 27. října. Původně měla deska vyjít o týden dříve, z neznámého důvodu však došlo k posunutí termínu, přičemž by bylo logické vydání spíše uspíšit, jelikož nahrávka se již od srpna, pro smůlu skupiny, potuluje po internetu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY