Norští Team Me zakončí evropské turné v Praze

17.09.2014 17:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Norská šestice Team Me ohlásila dvacetidenní evropské turné v únoru a březnu 2015, včetně vystoupení v Manchesteru a Londýně. Turné následuje po vydání nového alba u Propeller Recordings v lednu 2015, které následuje desku "To The Treetops" z roku 2011.

Team Me na podporu svého nového alba vyrazí na evropské turné 18. února a zakončí ho 14. března v pražském Lucerna Music Baru. V Praze se kapela představila již dvakrát. Poprvé zaujali jako support The Wombats, podruhé naplnili klub 007 na Strahově.

Skupina se dala dohromady v roce 2010 a během dvou let odehrála dvě stě padesát koncertů, včetně vystoupení na festivalech Latitude a Roskillde, získala norskou Grammy za Best Pop Album a dvě ocenění Independent Music Awards. Po pauze, kdy se členové kapely věnovali svým projektům, Team Me začali v září 2013 v analogovém studiu nedaleko Osla nahrávat svoje druhé album. Ve svém rodném městě si pak pronajali starý statek, kde album dokončili.

Novinka vyjde v lednu 2015, 29. září však kapela oficiálně představí double A-side single "Blind As Night" se skladbami "Blind As Night" a "The All Time High", které je však možné si poslechnout již nyní zde. Na albu mimo jiné propojili svůj inovativní kytarový pop s dětským sborem a ve srovnání se svým debutem natočili temnější desku s hlubšími texty.

Vstupenky za 280 Kč + poplatky budou k zakoupení od pátku 19. září v sítích www.goout.cz, Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a na webu www.musicbar.cz, v pokladně LMB pak bez poplatku. Na místě v den koncertu pak budou za 350 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY