Chinaski mají rádi víno a nazpívali o něm novou seriálovou znělku

11.08.2014 17:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Než vydají Chinaski v září první singl z právě dokončované podzimní nové desky, posílají fanouškům pohodový letní song o svém oblíbeném nápoji. Skladba "Víno" poslouží jako hymna seriálu "Vinaři".

"Na festivalech vidíme, že čím víc lidi pijí víno, tím více se objímají. Ve víně je totiž pravda i láska, která někdy mezi lidmi v běžném životě chybí. S nadsázkou proto tvrdíme, že jsme napsali v podstatě oslavnou letní píseň vína na podporu lásky a pravdy," uvádí frontman Michal Malátný.

Písničku můžeme nazvat jako standardní popovou rádiovku, která ucho mainstreamového posluchače neurazí. I když formace už během své kariéry natočila i výraznější kousky, příjemně uvolněná nálada se k právě probíhajícímu letnímu období skvěle hodí a skladba je v mnohém sympatičtější než třeba poslední velký hit skupiny "Hlavolam". Jen videoklip působí spíše jako formalita: divákovi jsou nabízeny scény ze zmiňovaného seriálu, které jsou doplněny o interpretující kapelu. I přesto ale výsledek v rámci tuzemské produkce alespoň na lehký nadprůměr obstojí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY