Chystá se film o Aaliyah, rodina má ale připomínky

26.06.2014 14:58 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Letos v lednu by americká zpěvačka, tanečnice, herečka a modelka známá jako Aaliyah byla oslavila pětatřicáté narozeniny, což naši a vaši kamarádi ve studiích kabelové televize Lifetime zhodnotili jako ten správný čas na to začít spřádat plány na natočení životopisného filmu, který by hudebnici vzdal hold. Jako vždy to ale nebude úplně jednoduché.

V médiích se již objevil název chystaného snímku ("Aaliyah: Princess Of R&B") stejně jako informace, že titulní roli by měla ztvárnit teenagerská hvězdička Zendaya Coleman, která následně na relativně známé sociální síti Twitter neskrývala své nadšení, jenomže pozůstalí z rodinného klanu zesnulé muzikantky mají k počinu výhrady. "Milí fanoušci, vnímáme vaše názory a ohlasy. Naneštěstí nyní nemůžeme potvrdit, že rodina Aaliyah projekt podporuje," objevilo se několik dnů po oznámení noviny na oficiálním pamětním účtu zpěvačky na téže síti.

Aaliyah, princezna R&B, byla populární R&B zpěvačkou a velkou oblíbenkyní svého času dobrého producenta Timbalanda. Za svou kariéru vydala tři studiová alba, v srpnu roku 2001 však její život předčasně ukončila letecká nehoda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY