Rita Ora druhou desku ještě nemá hotovou, už brzo ale mít bude

27.05.2014 17:10 - David Věžník | foto: facebook interpreta

V českých luzích a hájích jen mírně populární britská zpěvačka Rita Ora chystá své druhé řadové album. Ještě není úplně hotové, ale už k tomu nemá daleko. Vlastně jen několik málo hodin. Popová umělkyně ve středu poletí do LA desku zcela dokončit.

"Ve středu poletím do LA desku zcela dokončit," potvrdila hitmakerka (např. "Radioactive") v rozhovoru pro britskou poměrně známou rozhlasovou stanici Radio 1.

Fanoušky popu a Rity Oraové zvláště pak může zajímat pestrý jmenný seznam spolupracovníků, kteří se na nástupci dva roky starého debutu podílejí. V listu jsou lidi jako Calvin Harris(!), Macklemore(!!), Diplo(!!!) nebo Prince(!!!!).

Fanoušky Rity Oraové a popu obecně pak může zajímat, že chystaná studiovka prozatím nemá název, ale že už se ví, že album bude pojmenované po nějaké bohyni lásky, přičemž nepůjde o Afroditu. Seznam možných kandidátek najdete na této adrese.

Pro vaši informaci, prvním singlem lákajícím na božskou nahrávku je písnička "I Will Never Let You Down", celé album by mělo vyjít do podzimu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY