Portless a Katarína Knechtová servírují letní pohodovku "Stmívání"

27.05.2014 18:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kapela Portless s frontmanem Kryštofem Michalem o sobě znovu dává vědět prostřednictvím nové písně "Stmívání". Ta je svým způsobem hodně překvapivá. Katarína Knechtová už v původním rozhovoru pro náš web prozradila, že má ráda změny a právě ji si pánové z Portless pozvali, aby nazpívali také něco v mateřském jazyce. Text si přímo do úst napsali oba zpěváci Kryštof Michal a Katarína Knechtová, správné noty dodal René Rypar a na produkci dohlédl bubeník Portless Zbyněk Raušer s Jiřím Hutárkem.

Tento nový song bude zároveň titulní písní k vznikajícímu filmu "Hodinový hotel". Znovu se u něj potvrzuje, že Kryštofu Michalovi čeština sluší. Přínos Knechtové je nepopiratelný, oba hlasy k sobě skvěle ladí a pohodový song jakoby už navozoval příjemnou letní atmosféru. Svítící sluníčko, zmrzlina tekoucí po rukou a takovéto písně dokážou utvořit tu správnou náladu.

Portless mají v těchto dnech koncertně hodně napilno. Páteř jejich aktuálních vystoupení se bude konat v rámci festivalů České hrady. I Katarína Knechtová má svůj ferman zaplněný koncerty v ČR i SR. Konkrétní termíny naleznete na katarinaknechtova.com a portless.cz. Samotnou píseň si můžete poslechnout například tu nebo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY