Kultovní Swans opět zavítají do Prahy

18.05.2014 09:18 - Jaroslav Hrách | foto: Marek Gerhard / musicserver.cz

Swans poster 20.10.2014
© facebook interpreta
Kultovní americká rocková kapela Swans, jejíž začátky sahají až do osmdesátých let, stále vydává desky a nutno podotknout, že ve všech směrech perfektní. Před dvěma lety překvapila nahrávkou "The Seers", kterou kritika vychválila do nebes, nyní se to samé děje s aktuálním albem "To Be Kind", na němž se opět nebojí hudebně experimentovat. Pokud máte rádi hudební šílenství, které Swans v čele s Michaelem Girou předvádějí, jistě byste si měli ve svém kalendáři zaškrtnout datum 20. října. Přesně v tento den totiž legendární formace zavítá do pražského Lucerna Music Baru v rámci velkého světového turné k poslední vydané nahrávce, ze které jistě zahrají plno nových skladeb.

Od posledního pražského koncertu Swans uběhly již dva roky a shodou okolností se odehrával ve stejném prostoru. A na co se můžeme v pondělí 20. října kromě Swans těšit? Jako support si kapela přizvala mladou newyorskou hlukovou experimentátorku Margaret Chardiet, která si říká Pharmakon a v minulém roce vydala desku pod názvem "Abandon" pod labelem Sacred Bones Records.

Vstupenky v hodnotě 490 Kč (+ poplatky) bude možné zakoupit od středy 25. července v sítích Ticketportal, Ticketstream a Ticketpro, případně v pokladně Lucerna Music Baru a obchodě Rekomando. Zbylé lístky pak budou k dispozici v den koncertu na místě za cenu 630 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY