Sarah McLachlan chystá desku, turné a představila první singl "In Your Shoes"

07.04.2014 08:07 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Kanadská zpěvačka a skladatelka Sarah McLachlan se po vydání alba "Laws Of Illusion" odmlčela na poměrně dlouhé čtyři roky. Teprve loni se objevily první zprávy o její osmé studiovce. Nahrávka dostane jméno "Shine On" a na pulty obchodů by měla dorazit za měsíc, tedy 6. května. Zářivá ale až tolik nebude. Je totiž inspirována smrtí zpěvaččina otce.

Sarah už představila první singl "In Your Shoes", který si můžete poslechnout na webu zpěvačky. Úvodní ochutnávka naznačuje, že by novinka mohla být o něco popovější než její předchozí desky. Zda je tomu skutečně tak, se dozvíme až v květnu.

Jisté ovšem je, že Kanaďanka má už nyní naplánováno turné k této desce. Zatím zahrnuje třicet koncertů ve Spojených státech v letních měsících, zatímco kanadská část se plánuje na podzim tohoto roku. Zda zavítá i do Evropy, kde byla naposledy před deseti lety, není v tento moment známo.

"Shine On" přinese ve standardní verzi celkem třináct písniček: In Your Shoes, Flesh And Blood, Monsters, Broken Heart, Surrender And Certainty, Song For My Father, Turn The Lights Down Low, Love Beside Me, Brink Of Destruction, Beautiful Girl, The Sound That Love Makes, What's It Gonna Take, Little B. Deluxe edice bude ještě o dva kousky bohatší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY