Ben Cristovao právě vydal novou desku "Made In Czechoslovakia"

19.03.2014 18:57 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už tři roky uplynuly od vydání druhého alba Bena Cristovao "Benny Cristo". Mladý rapper, tanečník a zpěvák se po tu dobu ale rozhodně neflákal, své fanoušky zásoboval novými singly a videoklipy, stejně jako spoustou informací na svém facebookovém profilu. Nyní už ale konečně uzrál čas pro jeho třetí desku, která digitálně pod titulem "Made In Czechoslovakia" vychází právě dnes (tj. ve středu 19. března).

Ben Cristovao - Made In Czechoslovakia
© facebook interpreta
Albová novinka je nejdříve k dostání jako download na iTunes či k poslechu na Spotify a dalších streamovacích službách. Fyzické verze se příznivci dočkají až počátkem dubna, pravděpodobně ji však nenaleznou jen tak lehce v běžných obchodech. Na desce, která obsahuje hned šestnáct skladeb, spolupracoval Cristovao se svými dvorními producenty The Glowsticks, mezi hosty se pak objevují třeba Supa, Ezy či Ego.

Ben o své nové kolekci rozhodně nemá nízké mínění: "Po dokončení alba jsem měl pocit, že jsme s producentem vytvořili něco, co změní pohled lidí jak na mě, tak na českou hudbu v budoucnu, je tam totiž pár žánrů, které v češtině ještě slyšet nebyly." Naprostá většina písniček je totiž v češtině, angličtiny se dočkáme hlavně až v závěru nahrávky. "Síla tohoto alba je v jeho žánrové rozmanitosti a zároveň v jeho schopnosti vás po celou dobu táhnout dějem, protože songy jsou navzájem propojené," doplňuje zpěvák.

Hned v závěsu vydání nového alba vyráží Ben Cristovao na turné, které se zastaví v těchto následujících městech:

22.3. Lysá nad Labem - Calypsso (Ezy, MAAT, DJ Rockstar)
28.3. Říčany - Azzurro (Ezy)
4.4. Hradčany - 007
5.4. Slušovice - Sud
11.4. Česká Lípa - Prdel (Ezy, MAAT)
12.4. Trnava (SK) - Monkey (Ezy)
18.4. Prievidza (SK) - Pub Jantar (Ezy)
9.5. Ostrava - Baráak (EzyWay, MAAT)
10.5. Humno (SK) - Tatranská Lomnica (Ezy, MAAT)
17.5. České Budějovice - Lucerna (Ezy, EzyWay, MAAT)
23.5. Jihlava - Soul klub (Ezy)
30.5. Jablonec nad Nisou - Klub Woko (Ezy)

Tracklist "Made In Czechoslovakia" je následující (psaní názvů velkými písmeny a bez diakritiky není chybou, ale záměrem): SWEET CHILLI, UZASNA, BAD GIRL, MOJE, TELO ft. Supa, POSTEL, INSTAGRAM ft. Diana Livvi, BOMBY, TANCUJE ft. Osama Verse-atile & Ace Boogy, MAM ft. Ezy, MONEY ft. Delik, MOLLY ft. Ego, MESTO ft. MAAT, STOP, FOOL ft. 3-Card, LIKE THAT ft. The Glowsticks.

Celé album bude brzy k dispozici i na YouTube v podobě lyric videí, aktuálním singlem a videoklipem je písnička "Mám" s hostujícím zpěvákem Ezym z kapely EzyWay:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY