GronKjor přitvrzují, důkaz podají v pátek na Staré pekárně

12.03.2014 08:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

GronKjor flyer
© facebook interpreta
Brněnští GronKjor nachystali po krátké koncertní odmlce pro fanoušky deset zbrusu nových skladeb. Kapela pohybující se ve vodách alternative crossoveru se v nich posouvá k přímočařejšímu a tvrdšímu stylu. Fanouškům představí tuto svou novou tvář v pátek 14. března na koncertě v brněnském klubu Stará pekárna.

Pětičlenná brněnská skupina GronKjor se již od roku 2007 pohybuje na hraně alternativy a crossoveru s inspirací v kapelách jako Foo Fighters, Pixies nebo Incubus. Složení tři elektrické kytary, basa a bicí zajišťuje razantní zvuk, který doplňuje charakteristickým zpěvem frontman Ondřej Hauser. Před dvěma lety se zdravé jádro brněnských hudebních matadorů obohatilo o rytmickou sekci jazzrockových Alfa Rytmus, díky čemuž se GronKjor posunuli k mnohem přímočařejšímu a tvrdšímu stylu.

Fanoušci se o tom mohou přesvědčit už tento pátek večer v brněnské Staré pekárně. Koncert bude postavený hlavně na nových skladbách - čerstvých songů má kapela celkem deset. Všechny vznikly během loňského roku, který byl pro GronKjor mimořádně plodný. Po koncertním testování novinek na fanoušcích plánuje kapela nový repertoár natočit, a to už letos na podzim.

Pokud nechcete čekat na hotovou desku, živé ukázky najdete i na Bandzone kapely. Nebo si je přijďte poslechnout na páteční koncert. Frontman Ondřej Hauser na něj zve svým nezaměnitelným stylem: "Pivo z tanku poteče proudem a dívky na baru budou rozdávat úsměvy zcela zdarma. Všechno se ponese v příjemném rytmu poctivého hejt-popu, který pro vás zahrajeme ve znamení lásky a přátelství.“


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY