Lykke Li - Love Me Like I'm Not Made Of Stone

05.03.2014 12:03 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Po tvůrčí pauze o sobě v lednu dala opět vědět švédská zpěvačka Lykke Li. Tehdy oznámila veřejnosti plány se svou třetí deskou, která má být dle jejích vlastních slov poslední kapitolou albové trilogie. Pod titulem "I Never Learn" se na pultech obchodů objeví už 5. května a celkem přinese devět nových písniček. Jednu z nich, skladbu "Love Me Like I'm Not Made Of Stone", si můžete v kompletní podobě poslechnout už teď, a to díky nově vypuštěnému videoklipu.

K jeho natáčení se sedmadvacetiletá interpretka dala znovu do kupy s krajanem Tarikem Salehem. Z jeho dílny v minulosti vzešly už dva kousky v éře "Wounded Rhymes" - "I Follow Rivers" a "Sadness Is A Blessing". Potřetí máme čest s minimalističtějším provedením, na pozadí komorní písně a zpěvaččina emotivního projevu je nám nabídnut pouze detail na její ztrápený obličej.

Nedočkavci můžou ve videu pod klipem ochutnat také další kousek z chystané řadovky. Ten nejspíše nefunguje jenom jako trailer na třetí desku, ale podle přítomnosti herce z "I Follow Rivers" Farese Farese možná i jako upoutávka k dalšímu minifilmu. A zdá se, že nepoučitelné Lykke Li její milý opět zdrhne...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY