Celeste Buckingham v zámoří usiluje o cenu Radia Disney

27.02.2014 15:34 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham
© slavica.cz
Na ceny amerického Radia Disney letos kandidují například Justin Timberlake, Katy Perry, Taylor Swift, One Direction nebo... Celeste Buckingham. Slovenské zpěvačce se tak ziskem nominační příležitosti ve světové konkurenci podařil další mimořádný úspěch, kterých již má v pouhých osmnácti letech na svém kontě více než dost.

Každoročně udělované ceny Disneyho rádiové stanice odhalily nominace nadcházejícího ročníku před pár dny a v kategorii Best New Artist se jméno interpretky megahitu "Run Run Run" objevilo ve společnosti boybandu The Vamps a rapperky Becky G. Chlapecká čtveřice už má na kontě dva Top 3 hity britské singlové hitparády, šestnáctiletá kalifornská hiphoperka zase hostovala v písních Cher Lloyd nebo Jessie J. Případné pokoření konkurence tedy pro Celeste a její příznivce rozhodně nebude snadným soustem.

"Nominaci v kategorii Nejlepší nový umělec v anketě The 2014 Radio Disney Music Awards samozřejmě považujeme za velký úspěch Celeste v USA. V pátek 28. února odstartuje Radio Disney hlasování samotných fanoušků o to, kdo z nominovaných se stane vítězem jednotlivých kategorií. Dopředu děkujeme všem, kteří se do hlasování zapojí a podpoří Celeste svým hlasem," uvedl zpěvaččin manažer Lumír Mati.

Držitelku loňské ceny MTV EMA v česko-slovenské kategorii, jejíž listopadovou druhou studiovku "Where I Belong" jsme vyhlásili třetím nejlepším domácím albem roku 2013, můžete od posledního únorového dne podpořit na webu Radia Disney. Vítězové budou vyhlášeni 26. dubna na slavnostním ceremoniálu v Nokia Theatre L.A. Live v Los Angeles.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY