Tata Bojs zahrají ve středu v Roxy své největší hity

10.12.2013 09:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tata bojs
© roxy.cz
Už ve středu 11. prosince proběhne v pražském Roxy koncert populární kapely z Hanspaulky Tata Bojs. Ponese výmluvný název "Hity/City live". Jak je u kapely v poslední době zvykem, i k nadcházejícímu koncertu v Roxy připravili pánové originální videopozvánku. Zajímavostí je, že ji Milan Cais a Mardoša natočili v tělocvičně na Hanspaulce, kde měli v roce 1988 svůj vůbec první koncert. Podívat se na ni můžete zde.

Co se samotného koncertu v Roxy týče, měl by - jak už jeho název napovídá - sestávat z písní, jež letos vyšly u Supraphonu na výběrovém dvojalbu "Hity a city". Fanoušci se tedy mohou těšit na průřez singlovou historií Tata Bojs, hru na oblíbené nástroje z recyklovatelných materiálů a samozřejmě také na vychytanou audiovizuální show.

Ta by měla vycházet z projekcí použitých na letním turné "25 let cyklace aneb Tour Domácí". Jak ale upozorňuje Cais, "forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu, jak nízkej strop je v Roxy, to bude cesta značně dobrodružná."

Dalšími specialitami pak bude exkluzivní vánoční bonus v podobě kuponu k nákupu všech alb Tata Bojs na Supraphonline.cz s třicetiprocentní slevou a speciální nabídka kapelního merchandisingu zahrnující jak slevovou akci na část aktuální nabídky, tak i úplnou novinku v podobě limitované edice kalendáře na rok 2014, sestaveného z Mardošových koncertních autoportrétů.

Dle aktuálních informací z Roxy mizí vstupenky v předprodeji závratnou rychlostí, proto doporučujeme s jejich nákupem příliš neváhat. K mání jsou v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal za 250 Kč + poplatky nebo za zvýhodněnou cenu v NoD (v patře nad Roxy). Další info ke koncertu najdete na roxy.cz nebo v oficiální Facebookové události zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY