The Sounds vydávají nové album "Weekend". Představí ho i v Lucerna Music Baru

13.10.2013 13:23 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Sounds - Weekend
© facebook interpreta
Švédští indie rockeři The Sounds nabídnou svým fanouškům nové album s názvem "Weekend", které vyjde 28. října. A už 20. listopadu se s ním zastaví v pražském Lucerna Music Baru.

Pod vedením producenta Alexe Newporta vznikla na legendárním místě Svenska Grammafon Studio pozoruhodná nahrávka. "'Weekend' je takové to - zpátky k základům," říká klávesák a kytarista kapely v jedné osobě Jesper Anderberg. "Když jsem začal psát písničky na naše nové album, měl jsem v hlavě určitý rytmus. Rytmus pětičlenné kapely, která spolu hraje už pěkně dlouho. Nechtěli jsme ty písničky překomplikovat, chtěli jsme, aby zněly tak, že jsme jen otočili knoflíkem zesilovače a začali hrát."

Posluchači na desce najdou punkově taneční písně "Shake Shake Shake" a "Take It The Wrong Way", ale i například šedesátkovou skladbu "Emperor". S novou deskou se kapela vydává na evropské turné, kde jim bude dělat společnost švédské trio Viktor & The Blood.

Vstupenky na pražský koncert za 400 Kč + poplatky se dají zakoupit v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream a na webu www.musicbar.cz, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu budou stát 500 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY