Voxel, Adam Mišík a Johny Machette vyrazí na společné turné

16.09.2013 08:37 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Voxel
© facebook.com/voxelmusic
Tři mladí čeští interpreti spojí své síly, aby společně objeli dvanáct měst v České republice v rámci společného turné. Voxel, Adam Mišík a Johny Machette zahájí podzimní šňůru 17. října koncertem v Ostravě, poslední zastávku obstarají 23. listopadu Skořenice.

Všechny tři mladé hudebníky spojuje bohatá fanouškovská základna zejména v řadách teenagerů, obzvláště pak u dívek. Společné turné tak možná nikoho nepřekvapí. Vzhledem k očekávanému vysokému zájmu náctiletých příznivců připravili pánové i speciální akci - ke každým dvěma nezletilým návštěvníkům získává jeden rodič vstup zdarma.

Voxel, zatím nejúspěšnější muzikant ze zmiňovaného tria, se výrazněji prosadil začátkem loňského roku díky rádiovému hitu "V síti". Od té doby postupně uvolnil několik dalších singlů a videoklipů, mezi nimž nechyběla například hymna posledního ročníku SuperStar. Aktuálně připravuje Václav Lebeda své debutové album, které by mělo vyjít ještě letos na podzim.

Teprve šestnáctiletému Adamovi Mišíkovi připravil půdu pro vstup na hudební scénu jeho otec, Vladimír Mišík. Společně se oba předvedli například v březnu na předávání cen Anděl. Zpěvák na sebe upozornil singlem "Tvoje světy" a taktéž slibuje svým příznivcům novinkové album. V současnosti začal moderovat nový hudební pořad na České televizi.

Poslední z protagonistů chystané koncertní série, rapper Johny Machette, se prosadil zatím hlavně v rámci internetu, například březnový snímek "Se zbláznim", stojící na vyloupené hudební složce Macklemora, získal doposud více než čtyři a půl milionu zhlédnutí.

Termíny Voxel + Adam Mišík + Johny Machette Tour
17.10. Ostrava - Barrak
18.10. Brno - Metro
19.10. Praha - Rock Cafe
25.10. Kutná Hora - Planet music
26.10. Plzeň - Buena Vista
1.11. Ústí nad Labem - Doma
8.11. Jablonec - Na Rampě
9.11. Čelákovice - KD
15.11. Česká Lípa - Luxor
16.11. Kladno - Poldofka
22.11. Olomouc - U klub
23.11. Skořenice



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY