Robbie Williams představil své nové album "Swings Both Ways"

12.09.2013 14:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Robbie Williams - Swings Both Ways
© facebook interpreta
Robbie Williamsdříve oznámil, že své nové album znovu natočí ve swingových rytmech. Nyní zveřejnil název chystané nahrávky, její tracklist, obal, datum vydání i další zajímavosti.

Desátá studiovka, která bude obsahovat pět nových swingových písní a osm předělávek, se bude jmenovat "Swings Both Ways". Album by mělo vyjít 18. listopadu a nespornou zajímavostí je i fakt, že ruku k dílu přiložil držitel tří ocenění Grammy Michael Bublé. Svými hlasy v duetech album podpořili i Lily Allen, Kelly Clarkson, Olly Murs a Rufus Wainwright. Producentem nahrávky je starý známý Guy Chambers, který se k práci s Williamsem vrátil po deseti letech.

"Předně - jsem chtěl udělat swingové album, a tak jsem ho prostě udělal. Vždycky jsem věděl, že chci udělat ještě jedno a myslím si, že právě teď je ten správný čas. Album je jednoznačně ódou a láskyplným pohledem na období, do kterého jsem nikdy nebyl pozván, protože jsem tu prostě nebyl," řekl Williams.

Robbie Williams se nejprve proslavil jako člen chlapecké formace Take That. Tu v roce 1995 opustil aby započal ještě úspěšnější sólovou dráhu. Na své začátky ale nezapomněl, a proto se k formaci vrátil, aby s ní natočil desku "Progress" a vyrazil na úspěšné turné. Nyní se ale znovu naplno věnuje své sólové kariéře a bude se snažit s novou swingovou nahrávkou minimálně zopakovat úspěch alba "Swing When You’re Winning", kterou vydal v roce 2001.

Tracklist alba "Swings Both Ways" je následující: Shine My Shoes, Go Gentle, I Wanna Be Like You ft. Olly Murs, Swing Supreme, Swings Both Ways ft. Rufus Wainwright, Dream A Little Dream ft. Lily Allen, Soda Pop ft. Michael Bublé, Snowblind, Puttin' On The Ritz, Little Green Apples ft. Kelly Clarkson, Minnie The Moocher, If I Only Had A Brain, No One Likes A Fat Pop Star.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY