Poslechněte si "New" Paula McCartneyho

31.08.2013 17:45 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Paul McCartney - New
© facebook interpreta
Už loni v prosinci se Sir Paul McCartney zavřel do studia a teď se hlásí s výsledky. Podle serveru Digital Spy svou šestnáctou studiovou nahrávku chystá Brouk na letošní říjen a před pár dny z ní svým fanouškům nabídl první poslechovou ochutnávku - singl "New", který legendárnímu skladateli, zpěvákovi a muzikantovi produkoval Mark Ronson.

"Můžeme dělat, co se nám zamane, můžeme žít tak, jak si sami zvolíme," stojí v tiskovém prohlášení informujícím o pozitivní náladou překypující písni. Té dal Ronson šedesátkový nádech, který odkazuje ke zlatým letům McCartneyho kariéry.

Deska samotná ponese stejný název jako pilot, tedy "New", a vyjde 14. října na labelu Concord Music Group. Podle zatím zveřejněných informací nabídne její základní verze tucet písní, deluxe edice pak ještě o dva kousky navíc. Mezi potvrzenými spolupracovníky, kteří se na nahrávce objeví, jsou kromě Marka Ronsona ještě Paul Epworth, Ethan Johns a Giles Martin. Venku už je obal, který vidíte nahoře, další informace budou brzy následovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY