Miley Cyrus pojmenovala nové album "Bangerz"

08.08.2013 11:30 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus
© billboard.com
Nové album Miley Cyrus se bude jmenovat "Bangerz". Zpěvačka informaci sdělila na svém Twitteru poté, co se dostala přes hranici třinácti milionů sledujících na zmiňované sociální síti. Právě tuto metu stanovila jako podmínku odhalení názvu podzimní nahrávky.

K následování vyzvala dvacetiletá rodačka z Nashvillu své fanoušky 24. července. "Nemohu se dočkat, až oznámím název svého alba :))) # MileyTo13Million *******," napsala tehdy Cyrus. Požadované hranice dosáhla 6. srpna, a tak mohla prozradit: "13 million #BANGERZ".

Pokud si lámete hlavu nad tím, co pojmenování novinky znamená, nejste sami. Miley však svým příznivcům slibuje, že vše pochopí, až chystaný titul uslyší. Bližší informace již nesdělila, a tak dosud není znám ani datum vydání alba.

Zpěvačka známá též jako Hannah Montana momentálně válcuje světové hitparády se svým kontroverzním hitem "We Can't Stop". V červnu představený videoklip k prvnímu singlu z podzimní desky zlomil hned dva rekordy na VEVU. Za čtyřiadvacet hodin od svého uvedení se totiž stal nejsledovanějším klipem v historii kanálu v tomto časovém intervalu. Rekord si však někdejší dětská hvězda neudržela dlouho, nedávno jí ho sebrala chlapecká skupina One Direction s videem "Best Song Ever".

Druhý dosažený historický zápis si zatím Miley Ray Cyrus udržuje. "We Can't Stop" se může pyšnit nejrychlejším dosažením hranice sta milionů zhlédnutí. Snímek to dokázal za pouhých třicet sedm dní, tedy o dva dny dříve než videoklip "Love The Way You Lie" Eminema a Rihanny z roku 2010, který dosud maximum držel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY