Avril Lavigne chystá další videoklip a unikly jí informace o nové desce

01.08.2013 12:35 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne
© top40.about.com
Kanadská rebelka Avril Lavigne se po videu k singlu "Here's To Never Growing Up" vrhla na natáčení dalšího vizuálu. Obrazového zpracování se tentokrát dočká nedávno představený song "Rock N Roll".

Videoklip se natáčel minulý týden v Kalifornii. Režisérem snímku se stal Chris Marrs Piliero, jenž má mimo jiné na svědomí klipy Kelly Clarkson, Britney Spears, The Wanted nebo The Black Keys. Avril byla během natáčení spatřena v několika extravagantních kostýmech, které působí trochu jako ze sci-fi světa. Na finální video si však zatím musíme ještě nějakou dobu počkat.

"Rock N Roll" propaguje coby druhý singl chystané páté studiové album populární Kanaďanky. Před pár dny o nadcházející novince uniklo na veřejnost několik informací. Deska by v USA měla vyjít tři dny před zpěvaččinými devětadvacátými narozeninami, tedy 24. září. Nahrávka údajně ponese název "Avril Lavigne". Tyto detaily zveřejnila americká obchodní společnost Walmart na obalu aktuálního singlu, interpretka se však k jejich pravdivosti dosud nevyjádřila.

O chystaném počinu se mluví již delší dobu, žádné bližší podrobnosti však dosud zpěvačka nezveřejnila. Mezi nemnoho oficiálně potvrzených informací patří údaje o hostech. Na připravované novince by zpěvačce měl vypomoci Marilyn Manson a také její manžel Chad Kroeger. Novou deskou Avril Lavigne naváže na zatím poslední album "Goodbye Lullaby" z roku 2011, které se výraznějších úspěchů nedočkalo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY