Britney Spears podepsala smlouvu na angažmá v Las Vegas

30.07.2013 14:59 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© stylebistro.com
O chystaném angažmá popové princezny Britney Spears v hazardem proslulém Las Vegas se mluví již od počátku letošního roku. Nyní je smlouva ohledně působení jedenatřicetileté interpretky v Planet Hollywood konečně podepsána a čeká se již jen na zveřejnění všech podrobností ze strany zpěvaččina managementu.

Britney by měla v Las Vegas pravidelně vystupovat po dobu dvou let. Její první představení je naplánováno na poslední den letošního roku, kdy by měla předvést velkou silvestrovskou show. Působení popové hvězdy znamená pro místo konání jejích čísel i velkou rekonstrukci, která bude stát zhruba dvacet milionů amerických dolarů. Přestavba Planet Hollywood by měla být dokončena kolem Vánoc. Vzhledem k pracovní vytíženosti rodačky z Mississippi se počítá s tím, že četnost jejích vystoupení bude nižší než například u kanadské pěvkyně Céline Dion. Ta v Las Vegas zažila i pět koncertů týdně.

"Cvičím opravdu velmi tvrdě na mé nadcházející představení v Las Vegas. Vystoupení nebudou jednoduchá. Bude to párty od začátku až do konce a abych toho dosáhla, musím být v té nejlepší kondici a jet na plný plyn. Jsem tak nadšená, protože show bude postavena na nejnovější umělecké technologii a bude opravdu špičková," říká o svém chystaném angažmá Spears.

Kromě účinkování v Planet Hollywood chystá Britney Jean Spears také svou osmou studiovou desku. Vydání nahrávky produkované Williamem Orbitem se plánuje na konec letošního roku. Deska by měla podle slov zpěvačky být jejím nejosobitějším počinem, fanoušci prý tentokrát uslyší její hlas bez počítačových úprav, což na posledních albech nebylo zvykem. Nový materiál slibuje také prvky hip hopu a mnoho zajímavých hostů. V různých úlohách na něm spolupracují will.i.am, Wiz Khalifa, Sia, Naughty Boy či Charli XCX.

Od sedmé studiovky "Femme Fatale" uplynuly již více než dva roky, i během této doby však bylo o trojnásobné vítězce cen MTV Video Music Awards z roku 2008 stále slyšet. Loni si vyzkoušela roli porotkyně v talentové soutěži X-Factor. Přestože reakce na její působení v nové pozici byly velmi kladné, Britney musela setrvání v této úloze pro další ročníky odmítnout kvůli přípravám nové desky a smlouvě v Las Vegas. Will.i.am ji také jako hosta pozval na svůj singl "Scream and Shout", který dobyl první příčku na iTunes v třiaosmdesáti zemích světa, čímž vytvořil nový rekord. Mnohé proto zaskočilo, že song, ve kterém byl použit i legendární sample "britney bitch" z písně "Gimme More", nezískal ani jednu nominaci na letošní ceny MTV VMA.

Před nedávnem Britney nazpívala filmovou skladbu "Ooh La La" pro druhý díl animovaného filmu "Šmoulové". Ve videoklipu si zahráli i oba její synové Sean Preston a Jayden James. Chystaná albová novinka zpěvačky, která si během téměř patnáctileté kariéry prošla několika pády, ale vždy se dokázala znovu zvednout, vyhrála několik anket o nejočekávanější desku letošního roku. Stalo se tak mimo jiné v průzkumu magazínu Billboard, kde za sebou nechala i chystané počiny Eminema nebo Lady Gaga.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY