Osmá řadovka Nine Inch Nails "Hesitation Marks" má tracklist

24.06.2013 10:29 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nine Inch Nails - Hesitation Marks
© facebook interpreta
První singl "Came Back Haunted" amerických industriálních rockerů Nine Inch Nails známe ze začátku tohoto měsíce. Pokud vás první ochutnávka z comebackové novinky "Hesitation Marks" zklamala, stále vás ve finálním tracklistu čeká ještě třináct dalších položek.

Právě jeho podoba byla v těchto dnech zveřejněna. Vypadá následovně: The Eater Of Dreams, Copy Of A, Came Back Haunted, Find My Way, All Time Low, Disappointed, Everything, Satellite, Various Methods Of Escape, Running, I Would For You, In Two, While I’m Still Here, Black Noise.

Známa jsou také jména, která se na osmé studiové nahrávce společně s Trentem Reznorem podílela. Z hostů tak třeba překvapí účast Lindseye Buckinghama z Fleetwood Mac. Na seznamu je zastoupen také kytarista King Crimson Adrian Belew, který ale stejně jako Eric Avery skupinu stihl opustit ještě před začátkem turné.

A z tábora devítipalcových hřebíků to ještě není všechno. Pracuje se už také na videoklipu pro úvodní singl, se kterým Reznorovi nebude pomáhat nikdo menší a divnější než kultovní režisér David Lynch (který měl mimochodem v poslední době sám spoustu práce v hudebním studiu). Jejich společné foto muzikant zveřejnil na svém Twitteru. Aspoň po této stránce nás tedy čekají staří známí NIN zaručeně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY