Podívejte se na "Too Young" A Banquet

22.05.2013 08:00 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

A Banquet
© facebook interpreta
Kapela A Banquet uspěla ve všech důležitých hudebních anketách v České republice. Žebřík vyhrála a z Cen Óčka a Andělů si odnesla druhé a třetí místo. Nyní chce představit novou píseň "Too Young", na kterou již natočila i videoklip. Píseň produkoval Luke Paget z britských The Feud.

"Kluky známe přes dva roky. Několikrát jsme spolu koncertovali v Čechách i v Anglii, a protože máme spolu hodně společného - hudebně i lidsky-, zůstali jsme v kontaktu. Výběr Luka za koproducenta byl přirozeným vyústěním naší spolupráce i přátelství," vysvětluje formace.

Samotná realizace videa také nebyla procházka růžovou zahradou. "Získat peníze na jakýkoliv projekt není v dnešní době jednoduché. Zrovna když jsme přemýšleli, jak klip zafinancovat, přišla nabídka od fundraisingové společnosti Startovač.cz, jestli bychom nechtěli být jejich prvním hudebním projektem. Moc všem třiaosmdesáti fanouškům děkujeme, bez jejich podpory by videopodoba 'Too Young' zřejmě neexistovala. Rozhodně ne teď."

Produkci, režii i animaci videa si vzal na starost Martin Živocký. Na letošních Andělech byl oceněn za video Borise Carloffa "Falling" a vyhrál i kategorii krátkých studentských filmů na anima Festu v Bruselu.

Nový singl představí kapela naživo v průběhu festivalové sezony, kdy ji fanoušci uvidí třeba na Rock For People nebo na řetězci festivalů České a Moravské hrady.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY