Michael Jackson byl v den své smrti k nepoznání

04.05.2013 19:33 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© PA
29. dubna odstartoval v Los Angeles sledovaný soudní spor mezi rodinou Michaela Jacksona a promotérskou firmou AEG Live, která měla na starosti interpretovo turné This Is It. Je patrné, že díky svědeckým výpovědím vyplují na povrch další zajímavosti, které budou dotvářet komplexnost příběhu posledních dní života nekorunovaného krále popu.

Paramedik Richard Senneff se nechal slyšet, že zpěvák vypadal v den své smrti jako chronicky nemocný muž. Na místo posledního skonu dorazil pět minut po zavolání záchranné služby a Jacksona, který měl na sobě pyžamo, původně vůbec nepoznal.

"Byl velmi bledý a hubený. Říkal jsem si, že je to možná nějaký pacient z hospicu," řekl Senneff a dodal, že mu byla vidět i žebra. Již odsouzený lékař Conrad Murray byl podle něj velmi nervózní a navíc si nechal pro sebe, že Jacksonovi podal anestetikum s látkou Propofol.

Podle matky Michaela Jacksona Katherine byl právě Murray najatý promotérskou společností AEG. Také proto ji žaluje pro nedbalost, která podle ní způsobila smrt jejího syna. Původně zveřejněná suma 40 miliard dolarů, o kterou se rodina zpěváka soudí, je podle jejich právníka Briana Panishe lež. Podle něj rozhodne o výši odškodnění porota. Takto vysokou částku si vymyslela prý právě AEG proto, aby poštvala veřejnost proti Jacksonově rodině.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY