Roxy chystá "Be Twenty One": Těšte se na slavná a i neokoukaná jména!

30.04.2013 10:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy - Be Twenty One
© facebook interpreta
Takřka přesně po roce, konkrétně v týdnu od 21. do 27. října, se můžeme v Roxy a NoD opět těšit na týden až po okraj nabitý koncerty, parties, divadlem, výstavami a performance! Jeden z nejstarších pražských klubů jím hodlá navázat na loňskou oslavu svých dvacátých narozenin "Be Twenty" a započít tak novou tradici oslav hudby a kultury obecně, která je na domácí scéně naprosto ojedinělá. Už z podstaty věci pak jednoznačně vyplývá i název celé akce, který nemůže být jiný než "Be Twenty One"!

Podobně jako loni, kdy v rámci "Be Twenty" vystoupili v Roxy a NoD mj. Boys Noize, Stereo MCs, Andy C, Teatr Novogo Fronta & DOT 504, Rozprostřeno nebo Kašpárek v rohlíku a řada dalších, i na "Be Twenty One" se chystají vystoupení jmen legendárních, kultovních, stejně jako těch nových a neokoukaných. V rámci "Be Twenty One" se tedy v Roxy a NoD opět představí celá škála stylově i žánrově různorodých hudebníků, DJs, producentů, umělců či herců a každý den v týdnu od 21. do 27. října tak nabídne jiné barvy, nálady a podoby tuzemské i zahraniční kultury.

"Vzhledem k tomu, jak vřele byl médii i návštěvníky Roxy a NoD přijat loňský týden oslav 20. narozenin 'Roxy Be Twenty', rozhodli jsme na tuto akci navázat a stvořit tak novou tradici, kdy se na adrese Dlouhá 33 během jednoho týdne bude koncentrovat to nej z hudby, umění a kultury obecně. Akce podobného typu nemá na domácí klubové scéně obdoby, a jak potvrdil předchozí ročník, její potenciál je obrovský. A kde jinde by měl takovýto unikátní týdenní mejdánek proběhnout než v prostorách, jež už přes dvacet let udávají směr, rozdávají radost a zprostředkovávají silné zážitky napříč generacemi," říká k "Be Twenty One" PR klubu Roxy Lukáš Kadeřábek.

Dodejme, že na programu "Be Twenty One" právě usilovně pracují všichni dramaturgové Roxy a NoD a už brzy se tak můžete těšit na první potvrzená jména a další informace o celém týdnu "Be Twenty One".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY