Empire Of The Sun se vrací

16.03.2013 17:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Empire Of The Sun
© empireofthesun.com
Na oficiálním webu australského synthpopového dua Empire Of The Sun se před pár dny objevilo video a řada dat: 15., 22., 29. březen a 8. duben. To všechno společně s krátkým povídáním o nálezu tajemných jeskynních maleb kdesi v Mexiku znamená jediné - Luke Steele a Nick Littlemore pod hlavičkou svého projektu vydají letos novou desku.

V pátek dvojice roušku tajemství poodkryla a zveřejnila sérii hieroglyfů, která má posunout příběh druhého alba zase o krůček dál. Příznivci šifrovaných zpráv nechť vesele zascrollují dolů, kde obrázek se zprávou najdou. Nápověda se nachází v hlavičce webu EOTS a na úspěšné luštitele čeká i odměna.

Na další informace je skupina prozatím skoupá. Ví se jen, že album se bude jmenovat "Ice On The Dune" a vyjde v červnu. Wikipedia ještě přidává pár názvů nových songů, konkrétně "Surround Sound", "George, 2 Leaves", "I Been Listening" a "Old Flavors".

Nahrávka "Ice On The Dune" bude navazovat na čtyři roky starý debut "Walking On A Dream", kterým kapela zpečetila čtvrtou pozici v anketě BBC Sound Of 2009.

Empire Of The Sun - šifra
© vmusic.com.au


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY