Ewa Farna chystá čtyři nová studiová alba, vrhne se i na jazz

20.02.2013 09:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ewa Farna
© facebook.com/ewafarna
Pořádnou nálož studiových nahrávek chystá pro své fanoušky Ewa Farna. Porotkyně aktuální řady Česko Slovenské SuperStar se o svých momentálních aktivitách rozhovořila na webovém portálu Blesk.cz:

"Ještě před SuperStar jsem dělala kouče šestnácti lidem v jedné polské soutěži. Rovnou z této soutěže jsem skočila do SuperStar a do zkouškového období, což je fakt mazec. Navíc připravuji čtyři desky a do toho samozřejmě koncertuji, takže na soukromí není moc času. Ale já nesnáším nudu, takže jsem ráda, že to tak je. Připravuji svoji komerční desku v českém a polském jazyce a pak takovou specialitku, jazzovou desku zase v českém a polském jazyce. Mě totiž jazz hrozně baví. Já jsem totiž otevřená mnoha hudebním stylům a tenhle projekt bude takový můj důkaz, že nejsem jen rockerka, jak si všichni myslí."

Devatenáctiletá česko-polská zpěvačka vydala tři řadová alba jak v češtině, tak v polštině, dvě živé nahrávky a dohromady jich stihla prodat na dnešní dobu úctyhodných dvě stě tisíc kusů. Mezi její největší hity patří skladby "Měls mě vůbec rád", "Ticho" či "Maska".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY