Mohombi pracuje na druhé studiové desce, vyjde ještě letos

17.02.2013 12:02 - Martin Dušek | foto: facebook interpreta

Mohombi
© last.fm
Švédský r'n'b zpěvák a skladatel Mohombi v současné době pracuje na svém druhém studiovém albu, se kterým by rád navázal na celosvětový úspěch svého debutu "MoveMeant" z roku 2011. Interpret plánuje nové album vydat na přelomu jara a léta letošního roku u vydavatelství Cash Money a Universal Republic.

Všemu bude předcházet pilotní singl s názvem "Do You Feel Like Dancing", který produkoval osvědčený producent RedOne. Americké vydaní singlu je stanoveno na březen, pro Evropu pak na pozdější termín, a to konkrétně na začátek dubna. Hudební videoklip k prvnímu singlu vzniká v režii Colina Tilley, který točil v minulosti videa pro Nicki Minaj "Freedom", Shontelle "Perfect Nightmare", zpěvačku Keri Hilson "One Night Stand" anebo pro Justina Biebera "U Smile".

Mohombi byl ale pracovitý i v posledních měsících, kdy dotáčel videoklip k singlu "Love In America" ještě z debutového alba. Toto video bylo pro změnu režírované hudebním producentem Jefferym Panzerem, který se pyšní více jak dvěma tisícovkami zrežírovaných hudebních klipů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY