Zpěvák skupiny Lamb Of God stanul v Praze před soudem

04.02.2013 13:14 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lamb of god
© lamb-of-god.com
Frontman kapely Lamb Of God Randy Blythe splnil slib a dostavil se k soudu, který projednává incident z roku 2010, který se odehrál v pražském klubu Abaton. Podle žaloby zpěvák během koncertu srazil z pódia dotírajícího fanouška, který na následky zranění způsobeného tímto pádem zemřel. Horní sazba trestu za tento čin je až deset let za mřížemi.

Muž, který vylezl během koncertu na pódium, nebyl podle informací serveru idnes.cz pod vlivem žádných omamných látek. Blythe byl zatčen už loni krátce před jedním z dalších vystoupení kapely v tuzemsku. Po několika týdnech strávených ve vazbě byl propuštěn po složení kauce ve výši zhruba osmi milionů korun. V pondělí ráno začalo u Městského soudu v Praze hlavní líčení: "Držím slovo. Slíbil jsem, že se k soudu dostavím, a tak jsem tu," uvedl Blythe před začátkem procesu.

Kapela Lamb Of God (v překladu to znamená Beránek Boží) si dobyla ve svém žánru uznání po celém světě. Hlavně ve Spojených státech se její alba prodávají po statisících a dokonce byla i před lety nominována na cenu Grammy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY