- musicserver.cz">

Sleigh Bells: "Nové album nebude depresivní"

28.01.2013 16:38 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Sleigh Bells
© facebook.com
Konec burácejících kytar v písních Sleigh Bells? Podle kytaristy Dereka Millera ano. Tedy alespoň na jejich třetí studiové desce, jež bude po loňském počinu "Reign Of Terror" daleko pozitivnější.

"Není tak temná... Na předchozí nahrávce jsem pracoval s absolutně jinou technikou," popisuje bývalý člen floridské hardrockové kapely Poison The Well. Album "Reign Of Terror" v dřívějším rozhovoru pro NME označil za metalovou nahrávku, která vzešla z příšerné éry jeho života. Ta je teď ovšem minulostí. Dvojice se hodlá na třetí desce zklidnit, což by mělo být patrné z pěti singlů, které mají Newyorčané nyní hotové.

Pokud tedy někoho uhranula půvabná černovláska Alexis Krauss s brokovnicí v ruce lolitkovsky poskakující po posteli do rytmu "Comeback Kid", bude možná zklamán. Právě tahle skladba totiž symbolicky uzavírá starou etapu Sleigh Bells. Zpěvačka se nechala slyšet ve vysílání australské rádiové stanice Triple J: "Vždycky jsme věděli, že 'Comeback Kid' bude singlem, jenž nás v hudbě posune jiným směrem." V případě Alexis půjde o práci s hlasem, se kterým naloží v kontrastu s experimentálními začátky tradičnějším způsobem.

Příznivci noisepopového tandemu tedy mohou zatím hádat, co ze třetí studiové desky vlastně vyleze. Kapela se dosud nepochlubila žádným novým trackem, první výlisky alba zato pro fanoušky chystají ještě letos.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY