Bon Jovi prozradili první informace o novém albu

09.01.2013 13:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Bon Jovi
© shipwreckislandstudios.com
Americká kapela Bon Jovi počátkem tohoto týdne představila pilotní singl z nové desky a zároveň zveřejnila i první střípky k nové desce.

Album pojmenované "What About Now" vyjde 25. března a bude mít hned několik formátů. Kromě novinky "Because We Can" se na nahrávce můžeme těšit například i na filmovou píseň Jona Bona Joviho s názvem "Not Running Anymore", kterou frontman kapely napsal pro krimikomedii Fishera Stevense "Stand Up Guys", za níž je Jovi nominován na letošní Zlaté glóby. Pokud song k filmu, ve kterém si hlavní role zahráli Al Pacino, Christopher Walken a Alan Arkin, neznáte, pod článkem přikládáme odkaz na jeho video.

Před vydáním desky se fanoušci dočkají ještě několika nesinglových ochutnávek, které budou k dispozici na iTunes přes speciální akci s názvem Complete My Album. K té je zapotřebí aplikace, kterou si můžete stáhnout zde.

Jen připomínáme, že skupina novou desku představí i v rámci velkého světového turné s názvem "Because We Can - The Tour", které vypukne již 9. února v americkém Connecticutu. Do Prahy kapela dorazí 24. června, kdy zahraje v Synot Tip Aréně. Aktuálně je na tuto show prodána více než polovina lístků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY