Nelly Furtado se nedaří, musí rušit koncerty

28.12.2012 08:29 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Nelly Furtado
© last.fm
Nelly Furtado, velká hvězda především první dekády nového tisíciletí, zažívá velice smutné období. Její poslední deska "The Spirit Indestructible" naprosto propadla, stejně jako všechny dosavadní singly. Nevychází jí však ani turné.

Vzhledem k velice slabým prodejům listků bylo hned několik koncertů v rámci severoamerického turné zrušeno (například jeden v Ottawa National Arts Centre), mnohé další zastávky byly přesunuty do znatelně menších prostor.

Situace tak potvrzuje zvěsti zlých jazyků, které předpovídaly, že éra "The Spirit Indestructible" bude zpěvaččinou nejméně úspěšnou v kariéře. V prvním týdnu se v USA z pultů zmizelo pouhých 6 tisíc kusů několikrát odkládané kolekce, a umístila se tak pouze na 79. místě hitparády. To silně kontrastuje s prvním místem a 219 tisíci prodaných kopií předešlé "Loose" z roku 2006. Této desky se pak celosvětově prodalo přes deset milionů kusů.

Ani předposlední singl "Parking Lot" si nevedl dobře, podle mnoha kritiků byl jeho výběr naprostým šlápnutím vedle. Nepomohl ani nákladný videoklip, a proto nejvyšším umístěním bylo dvanácté místo v okrajovém žebříčku Hot Dance Club Songs v USA. Zřejmě posledním singlem se stala před pár dny skladba "Waiting For The Night" (k poslechu níže) produkovaná, stejně jako všechny tři předchozí vlaštovky, Darkchildem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY