Rihanna vydá do Vánoc ještě koncertní DVD a Blu-ray

05.12.2012 10:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rihanna - Loud Tour: Live at the O2
© facebook interpreta
Barbadoská zpěvačka Rihanna si pro fanoušky připravila další vánoční dárek. Kromě nedávno vydané studiovky se dočkáme i koncertního DVD a Blu-ray.

Zpěvačka o živáku sice nijak zvlášť nemluvila, ale těm, kdo si pořídili její novou desku "Unapologetic" v deluxe verzi, muselo být vše jasné. Kromě CD obohaceného o několik tracků se totiž dočkali i přibaleného DVD, na kterém zpěvačka nabídla first look na koncertní záznam z londýnské O2 areny.

Tam Rihanna odehrála začátkem října minulého roku hned dva beznadějně vyprodané koncerty. Záznam těchto dvou show na DVD a Blu-ray dostal název "Loud Tour: Live At The O2" a v Evropě vyjde přesně týden před Štědrým dnem. Kromě koncertu samotného nabídne i rozsáhlý dokument ze zákulisí celého turné a několik dalších vizuálních bonusů. Pro úplnost dodejme, že základní setlist obou nosičů bude téměř identický s tím, který přestavila během loňské show v Praze.

Pokud by i toto bylo někomu málo, může se těšit na leden. To Rihanna představí k aktuálnímu albu nový singl. Její druhá volba padla na song "Stay".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY