Blackmore's Night se v prosinci vrátí na začátek

02.11.2012 14:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Blackmore's Night - The Beginning picture
© facebook interpreta
Britsko-americká folkrocková skupina Blackmore's Night se počátkem prosince připomene svým fanouškům. Jako takový malý vánoční dárek vydá speciální box s názvem "The Beginning".

Komplet ve fialové krabičce bude na evropském trhu od 7. prosince a bude obsahovat dvě CD a dvě DVD. U audio nosičů půjde o dvě první alba kapely, tedy o desku "Shadow Of The Moon" z roku 1997 a album "Under A Violet Moon", které vyšlo o dva roky později.

Mnohem zajímavější jsou ale přiložená DVD. Půjde totiž v obou případech o materiál, který se k fanouškům dostává úplně poprvé a navíc bude dostupný pouze v tomto boxu. V prvním případě to bude vizuál s názvem "Live In Germany 1997-1998", tedy raritní záznam turné z let 1997 a 1998, který kapela absolvovala po Německu.

Na druhém DVD s názvem "Under A Violet Moon Castle Tour 2000" je zachyceno to nej z turné, které Blackmore's Night absolvovali po vydání své druhé desky. Oba koncertní záznamy doplňují i záběry ze zákulisí, zvukových zkoušek a nechybí ani rozhovory s hlavními postavami kapely- kytaristou Ritchiem Blackmorem a zpěvačkou a textařkou Candice Night.

Titul "Blackmore's Night - Shadow Of The Moon - Live In Germany 1997-1998" bude obsahovat tyto skladby: Shadow Of The Moon, The Clock Ticks On, Play Minstrel Play, Minstrel Hall, St. Theresa, Under A Violet Moon, Magical World, No Second Chance, 16th Century Greensleeves, Renaissance Faire, Writing On The Wall, Mond Tanz, Be Mine Tonight, Memmingen, Black Night, Man On The Silver Mountain, Still I'm Sad, Maybe Next Time.
Na DVD "Blackmore's Night - Under A Violet Moon Castle Tour 2000" budou k nalezení tyto stopy: Written In The Stars, Morning Star, Renaissance Faire, Fires At Midnight (Midnight Acoustic Performance), Possum Goes To Prague, Under A Violet Moon, Spanish Nights, Past Time With Good Company, Wind In The Willows, March The Heroes Home, Gone With The Wind, Fires At Midnight (Midnight Acoustic Performance), Now & Then, Durch Den Wald Zum Bachhaus.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY