Joe Cocker oslaví jaro i s českým publikem

25.10.2012 10:01 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Joe Cocker Live
© cornershopstudios.com
Joe Cocker, proslulý svým jedinečným hlasem a vášnivým projevem, se v příštím roce vrátí na pódia v rámci evropského halového turné "Fire It Up". 19. května zavítá také do pražské O2 areny.

Joe Cocker navázal na úspěch platinou oceněného alba "Hard Knocks" návratem do nahrávacího studia s producentem Mattem Serleticem a výsledkem je nová, vynikající deska nazvaná "Fire It Up". Album obsahuje klasické soulové písně, silné balady i velmi energické skladby. "Natáčet desky je pro mě ...," říká Joe Cocker, "...tak trochu jako malovat obraz. Máte dvanáct písní a každá má jinou barvu - nemám rád, když všechny mají jednu náladu."

Živé hraní je - a vždy bylo - nedílnou součástí práce Joe Cockera a ten si je vždy nesmírně užívá. Na svém posledním světovém turné vystoupil ve vyprodaných halách v Evropě, na Středním východě a poprvé i v Jižní Americe. Nové koncertní termíny umožní evropským fanouškům slyšet skladby jak z nové desky "Fire It Up", tak i klasické hity jako "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" nebo "Up Where We Belong".

Vstupenky jsou v prodeji ve sběrnách Sazka sázková kancelář a.s. a sazkaticket.cz. Jejich cena je od 1 390 do 1 890 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY