Transmission se kvůli Davis Cupu přesouvá na leden 2013

12.10.2012 08:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Transmission 2013 flyer
© facebook interpreta
Jako každý rok i letos se měla v průběhu listopadu v pražské O2 areně uskutečnit taneční halovka jménem Transmission. Vzhledem k výjimečným okolnostem se tak letos ale nestane.

Letošní ročník s podtitulem Spiritual Gateway byl naplánován na 17. listopadu, ale nakonec je přesunut až na 19. ledna příštího roku. Důvod pro tuto změnu je prostý, avšak pro Českou republiku zásadní.

Vzhledem k tomu, že český tenisový tým vyhrál v sobotu 16. září semifinále Davisova poháru v Argentině, znamená to, že Český tenisový svaz je nyní povinen hostit finále Davis Cupu v termínu 16. až 18. listopadu v České republice. Pražská O2 arena je dle pořadatelů jediným místem v České republice, které na sto procent splňuje všechny požadavky stanovené ITF k hostování finále Davis Cupu, a kvůli tomu nastala situace, kterou nikdo nepředpokládal.

Po několika setkáních všech zainteresovaných stran a hledání možných alternativ bylo tedy pořadateli Transmission přistoupeno na změnu termínu. Potěšující je, že celý line-up plánované akce nebude nikterak ochuzen, takže se návštěvníci dočkají všech ohlášených hvězd. Jmenovitě tedy zahraje Markus Schulz, Chicane, dua Grupe & Hovesepian, dvojice W&W, Ummet Ozcan a Khomhy.

Samozřejmě, že některým návštěvníkům nemusí nový termín vyhovovat nebo si již na původní termín zajistili letenky, jízdenky nebo zaplatili i hotel. Pořadatelé se k těmto komplikacím postavili čelem a v tiskové zprávě přináší návrhy řešení.

Dodejme, že vstupenky na Transmission jsou v předprodeji sítě Sazka Ticket ve třech různých kategoriích. Za základní vstupenky aktuálně zaplatíte 1 250 Kč, za VIP 2 900 Kč a Golden Ticket vyjde na 4 650 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY